Vad är det bästa öreinfektionsmedelet?

Öroninfektioner påverkar alla typer av människor i alla samhällsskikt. De kan förekomma i ung ålder och följa många hela vägen genom vuxen ålder till ålderdom. Det bästa örainfektionsmedlet finns strikt från en professionell vårdgivare eller medicinsk personal. Medan många människor hävdar att ett antal alternativa terapier erbjuder lättnad från effekterna av öroninfektioner, är det viktigt att förstå att endast en licensierad läkare kan göra en korrekt diagnos med avseende på omfattningen av infektionen.

Öroninfektioner, även kända som otitis media, förekommer i mellanörat. Det här är platsen mellan öratrumma och innerörat. Vanligtvis kommer dessa infektioner från någon form av bakterier eller svamp som växer i området, men ett antal andra orsaker som cancer kan också leda till liknande effekter.

Den första prioriteringen när man försöker med ett öroninfektion är att kontrollera smärtan som en individ upplever. Ett antal topiska analgetika såsom bensokainörörroppar kan användas för att utföra denna åtgärd. Den vanligaste lättnaden kommer emellertid i form av ett oralt medel, såsom ibuprofen, acetaminofen eller en starkare narkotisk.

En grundläggande öroninfektion är antibiotika. Den stora majoriteten av öroninfektioner kan lösas med en enkel regim på två till tre dagar. Amoxicillin, ett antibakteriellt medel, är den första raden av attack från läkare. Nästan alla öroninfektioner kan lösas med hjälp av denna orala medicin. Ibland är bakterierna resistenta mot denna behandlingslinje. Om detta inträffar används vanligtvis ammuniklav, en kombination av amoxicillin, antibiotika och kalium. Penicillin kan också användas, men de flesta läkare avstår från sin användning på grund av sin totala styrka.

I händelse av kroniska fall kan ett öroninfektionsmedel kräva operation. En otolaryngolog kommer i allmänhet att skära upp trumhinnan och placera ett tympanostomi-rör inuti. Detta rör möjliggör frisättning av tryckuppbyggnad och rensar också överdriven vätska från inuti örat.

Alternativa terapier för öroninfektionsmedel finns dock, ingen av dessa behandlingar har bevisats och godkänts av U.S. Food and Drug Administration. Dessa inkluderar akupunktur, homeopati, kiropraktikjustering, örter och osteopati. Traditionella hemmet infektionsmedel inkluderar användningen av små mängder olivolja eller vinäger som släppts direkt i örat.

Öroninfektioner kan vara några av de mest smärtsamma förhållanden som attackerar människokroppen. Detta, i kombination med betydelsen av att höra, kan skada en individs hälsa. Det är mycket viktigt för individer att samla rätt uppmärksamhet från medicinsk personal som bara kommer att tillhandahålla det bästa öroninfektionsmedlet.